Monday, March 15, 2010

Aku PenaT ! ! ! (u_u)

aslm..
entry ku kali ni just nk luahkan perasaan cket.... aku  taw aku bleh buat. tp de jgak org pertikaikan usaha yang aku buat.. x taw knape. mayb aku silap kt mne2 kot.. or mayb diorg envy kt aku. seriously I DONT CARE ! !

Lantak la pe org nk kate... janji aku study dgn care aku sndri.. x perlu org nk ajr aku care nk stdy. klu korg ajr aku bab2 pelajaran xpe.. tp pls jgn bab2 cara aku study. Aku lebih slesa mcm tu... Korg cube open minded cket. Bukan sume yg korg buat tu aku bleh adapt.. klu da pandai, genius, x perlu blaja pn bleh jwb ujian, just go on je lh... aku ni x pndai, x genius, so harapan nye bergantung pada usaha gigih aku la kn.. so aku mintak jgn pertikaikan ape yg aku buat untuk aku stdy.. that's my way ok. thanks...

p/s : hmm aku mls nk tunjuk aib org.. so biar aku pendam. just luahkan persaan atas dasar permukaan situasi shj.. harap faham. tq.

~i TrusT evEryOne but i dOnt TrusT The DEviL inSiDE TheM~

7 kutipan komen:

~Dhamirah~ said...

salam.
sabar la k.
inilah namanya ujian.
let ppl talk about u.
as long as u satisfy with whatever u do. as long as ianya masih di landasan yang benar.
k.
all the best in ur studies!

디야나 said...

btol3...
trletak pd masing2 la nk blaja cm mane kn~

~zuL~ said...

dhamira : thanks.. =)

디야나 : taw xpe.. len org len cara nye kn.

wanHikm@h said...

ana nk kongsi satu falsafah barat.. dia kata "jadilah diri kita yang paling baik, sebaik mana yang kita rasa betul bagi kita, tapi bilamana kita melihat (ketahui) ada cara yang lebih baek, maka jadilah seperti e2..."

moga-moga bermanfaat dari abg wan...

~zuL~ said...

wahh.. ok ok . mekaseh wanHikm@h.. tp klu mmg x bleh ikut gak cara org len bljr na bt cmne kn.. so the best way ikut cara sndri lh kn..itu yg pling slesa n bkesan bagi diri ni.

Zariah said...

Along mum with you and luv you...do the best ngan alongnya study k...jangan sakitkan hati orang..biar orang sakitkan hati kita...

~zuL~ said...

xde lh.. along xde sakitkan hati sesape pn. just xmo org pakse along bt keje.. klu da pakse2 ni buatkn org annoying ngan org yg pakse2 tu. x psl2 lak gado t.. so along pendam ja.. biar dendam terhapus dgn berlalunye masa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...